algemeen3

NIEUWE MEDIABROCHURE BUSINESSMEDIA4ALL IS UIT

Onze mediabrochure 2019 is weer uit. U kunt deze nu downloaden >>


DE WILLEMS IS UIT

Topbedrijf in eigen regio Willems Bovenleeuwen brengt eigen vacaturemagazine uit. Businessmedia4all heeft deze voor hen gerealiseerd van concept tot en met verspreiding in een oplage van 50.000 exemplaren. Een magazine voor en door medewerkers van Willems Boven Leeuwen, dat geinteresseerden informeert en inspireert en uitnodigt om kennis te komen maken op 28 december of 3 januari. Wilt u ook uw vacatures ingevuld hebben, neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Kijk hier voor de hele uitgave >>

willemskrant 2018 cover


Ondernemer van het jaar Maas en Waal 2018

ovhj maaswaal 2018

HEKO PROJECTEN TE DRUTEN– HENRI, HANNIE EN ERWIN KOCKEN

Rabobank Talent Award Maas & Waal 2018  

CARWASH DRUTEN – MARIEN VERHAAF

Agro Award Maas & Waal 2018

DORVAR TE DREUMEL – JEROEN EN ELLEN VAN DOREMALEN

Op dinsdag 6 november heeft Ondernemend Maas & Waal in het Pax Christi College te Druten De Ondernemer van het Jaar Maas & Waal 2018 en de winnaars van de Rabobank Talent Award Maas & Waal 2018 en de Agro Award Maas & Waal 2018 bekend gemaakt. Ruim 435 ondernemers en bestuurders uit de gemeenten Druten en West Maas en Waal waren aanwezig in een feestelijk & kleurrijke aula van het Pax Christi College en getuige van de bekendmaking. De avond stond in het teken van de samenwerking tussen Ondernemers, Overheden en Onderwijs.

Presentator Angelique Kruger, bekend van o.a. Zomer in Gelderland, wist hier zeker de juiste invulling aan te geven. De negen genomineerden waren uiteraard eregast. Zij genoten vooraf van een vip diner met collega ondernemers, sponsoren en partners. De genomineerden werden gebracht in auto’s ter beschikking gesteld door De Waal Autogroep en prachtig in beeld gebracht door August Swietkowiak. De bekendmaking werd omlijst met een sfeervolle rode loperontvangst, een openingsact door leerlingen van het Pax Christi College en een back to school entourage voor vipdiner en gezellige naborrel tussen de kleurrijke lockers.

Paul Brouwer, directievoorzitter Rabobank Maas en Waal – Over Betuwe maakte de winnaar van de Rabobank Talent Award 2018 bekend en Burgemeesters Vincent van Neerbos (gem. West Maas en Waal) en Burgemeester Luciën van Riswijk (gem. Druten) reikten respectievelijk de Agro Award en de Ondernemer van het Jaar Maas & Waal 2018 uit. Businessmedia4all organiseerde in samenwerking met NG Events het businessevent.

De genomineerden waren dit jaar:

Rabobank Talent Award 2018
- Carwash Druten B.V. t Druten – Marien Verhaaf 
- Second Owner  te Boven Leeuwen– Koen van Lent, Bram van Summeren en Peter Stroomberg 
- Eigenwijsbouw B.V te Alphen – Bjorn Olligschlager en Wijnand Lemmers 

Ondernemer van het Jaar Maas & Waal 2018
- Heko Projecten BV te Druten - Henrie, Hannie en Erwin Kocken 
- Huisman Transport bv te Druten – Harrie Huisman 
- ASN Autoschade Service Van Dijk Boven-Leeuwen  – Rien Boschman

Agro Award Maas & Waal 2018
- De Vlieren Groencentrum en Kwekerij te Horssen – Roger en Monique Veens
- Loonbedrijf Dekkers V.O.F te Maasbommel - Maarten Dekkers 
- Dorvar BV te Dreumel– Jeroen en Ellen van Doremalen


ONDERNEMER VAN HET JAAR BEUNINGEN 2018

Op 3 oktober organiseerden wij in opdracht van de Gemeente Beuningen de Ondernemer van het Jaar Beuningen 2018. Optimus Sorters van Albert Hendriks en Jack de Bruijn werden tot winnaar uitgeroepen. Zij zijn samen met Haneman Biofruit (Toine Janssen en Jeanette Litjens) en Speijers Sports (Remo Speijers), de andere twee genomineerden, ware ambassadeurs. Ruim 200 aanwezigen waren getuige van een feestelijke bekendmaking.

BEKIJK hier op you tube de openingsfilm en bedrijfvideo’s voor een impressie van bedrijvig Beuningen.


WEBSITE Endoreparaturservice gerealiseerd!

Endoreparaturservice is een Duits bedrijf dat endoscopen repareert en verkoopt. Eigenaresse Karin Hettelaar wilde een website, die duidelijk haar persoonlijke touch, service en visie weergeeft bij de levering van de producten en diensten. Samen werken aan een betaalbare zorg. Businessmedia4all realiseerde de website en de lancering was in september 2018.

mockupendo


ONDERNEMER VAN HET JAAR MAAS EN WAAL 2018

In een back to school omgeving met 430 aanwezigen organiseerden wij op het Pax Christi College te Druten wij de zevende editie van De Ondernemer van het Jaar Maas & Waal, De Rabobank Talent Award en de Agro Award 2018. Heko Projecten BV van Erwin Kocken, Hannie Kocken en Henri Kocken won de titel Ondernemer van het Jaar, Carwash Druten van Marien Verhaaf en Hannie Verhaaf won de Rabobank Talent Award en Dorvar van Jeroen van Doremalen en Ellen van Doremalen de Agro Award. Een kleurrijke bekendmaking met veel aandacht voor samenwerking tussen Ondernemers , Overheden en Onderwijs. Het business event is een initiatief van Ondernemend Maas en Waal.

BEKIJK HIER op you tube de openingsfilm en de bedrijfsvideo’s voor een impressie van de winnaars en de andere zes genomineerde bedrijven en volg ons op facebook.

ovhj 2018 2


BEUNINGEN BUITENGEWOON 2018

Eind november verscheen de tweede editie van Beuningen Buitengewoon – de glossy voor de gemeente Beuningen. Een full colour magazine, dat in de gehele gemeente wordt verspreid en inwoners en bezoekers inspireert, informeert en uitnodigt om te genieten van een bezoek aan Beuningen. Een visitekaartje , dat ondersteunt wordt d oor een digitale versie en online campagne via de social media. Van harte welkom in Beuningen.

BLADER HIER DOOR HET MAGAZINE & volg Beuningen Buitengewoon facebook.

cover

 

Contact met ons:

BM4all

Redactie

Sales

 

Volg ons ook op social media