algemeen7

Communicatie Diensten

BusinessMedia....4All beschikt over een jarenlange expertise in de uitgeverij- en communicatiewereld. Vandaar dat u ons ook kunt inzetten voor uw eigen uitgaven en communicatie-uitingen. Wij adviseren u daar graag bij. Zoekt u een ondernemend en luisterend oor dat adviseert, maar ook uitvoert en de zaken daadkrachtig oppakt en begeleidt, dan bent u bij BusinessMedia....4All aan het juiste adres.

U kunt ons benaderen voor een totaalconcept of maatwerk.

 • Advisering en begeleiding
  BusinessMedia....4All biedt ondersteuning bij het opstellen van een strategisch plan op bedrijfsniveau, maar ook uitgewerkt in een communicatie - en marketingplan.

 • Redactionele formats
  Wij stellen inhoudelijke concepten op voor relatie, vak – en consumentenmagazines en communicatie-uitingen, afgestemd op uw klanten.

 • Relatiemagazine/nieuwsbrief
  Wij realiseren uw communicatie richting uw klanten. Wij ontzorgen u en bieden een totaalconcept of vullen dat in waar U behoefte aanheeft. Een eenmalige uitgave, week, maand of kwartaal uitgave is mogelijk in print of online. Wij richten het voor u in en stellen een format op, schrijven teksten, verzorgen de fotografie en bewaken het process. Wij zorgen ervoor dat u uw klant blijft informeren en inspireren.

 • Tekst en Redactie
  Wij schrijven teksten voor uw magazines, brochures, leaflets, websites en overige communicatieuitingen. Ons netwerk van tekstschrijvers, redacteuren en vakspecialisten garandeert u inkoopvoordeel, vakmanschap, maatwerk, kwaliteit en effectiviteit.
  Wij redigeren ook uw teksten en voeren ook de eindredactie bij de totstandkoming van jubileum-, algemene- en specialistische boeken.
 • Online communicatie/social media
  Wij bouwen uw website en zorgen ervoor dat deze vindbaar is door een zoekwoordenonderzoek, onderhoud en hosting wordt indien nodig voor u geregeld en bewaakt. Mocht u wensen dat de content up to date blijft, dan verzorgen wij dit en combineren dit met een social media campagne. Uw social media uitingen richten wij voor u in, zodat het door ons of uzelf kan worden ingevuld.

 • Advertentieacquisitie- en sponsorwerving
  Wij bieden diverse modellen om uw eigen magazine gedrukt of online rendabel te exploiteren. Ook werven wij sponsors voor events en goede doelen.

 • Productieprocesbegeleiding- en inkoop
  Wij garanderen u een kwalitatief eindproduct in druk, online of in person, dat voldoet aan de door u gestelde doelstellingen en de verwachtingen van uw klanten.

 • Drukwerk specialist
  Wij kopen voor u drukwerk in tegen de beste prijs voor uw product en adviseren u bij het maken van de juiste keuze in papiersoort en productie; print of drukwerk.

 • Marketingsupport
  Wij ondersteunen u bij het opstellen en uitwerken van uw marketingplan en het begeleiden van uw marketingcampagne en/of marktonderzoek in print en online (social media).

 • Eventorganisatie – en support
  BusinessMedia....4All realiseert events voor u, die resulteren in een optimaal contact met uw klanten, zowel binnen uw organisatie (intern) als daarbuiten (extern).

 • Budgetbewaking
  Wij bewaken uw budget, zodat de doelstellingen helder blijven en u zich kunt focussen op uw corebusiness.

  De werknemers van BusinessMedia....4All beschikken over ruim 25 jaar expertise en weten wat het is om voor een bedrijf, vereniging, instelling of brancheorganisatie de communicatie te verzorgen. Dat houdt in dat wij de doelstellingen over en weer helder afstemmen en daarna overgaan tot een daadkrachtige uitvoering. Tussentijdse evaluaties en heldere rapportages bieden de klant overzicht en de mogelijkheid om tussentijds proactief te reageren.
  Kortom; een proactieve partner gericht op uw wensen en de behoeften van uw klanten.

 

 

 

 

Contact met ons:

BM4all

Redactie

Sales

 

Volg ons ook op social media