algemeen3

  • Home
  • Nieuws
  • April 2021: 50ste editie Maas & Waal....4all

50ste editie Maas & Waal....4all

Eind april 2021 verscheen de 50ste editie van het kleurrijke regio magazine Maas & Waal4all XL.

Bijna 10 jaar lang beschrijft, vertelt, verhaalt het redactieteam over leven, wonen, werken en recreëren in regio Maas & Waal.

Honderden artikelen zijn gepubliceerd over woontrends, het verenigingsleven, de natuur, geschiedenis en cultuur van de regio, sportclubs – en leden, jongeren, zorg en welzijn, fiets – en wandelroutes, shopplezier, leefbare dorpskernen, passies, culinaire hotspots, streekproducten, tuin – en onderhoud, duurzaamheid, milieu, maatschappelijke ontwikkelingen, bedrijfsleven en werden passies gedeeld.

Het team van Maas & Waal4all XL ontdekt nog elke dag mooi stekjes, bedrijven en vooral inwoners, die hun ervaringen, levenswerk, visies willen delen.

Het begon met een artikel over Boudewijn de Groot, die Het Land van Maas & Waal tot een nationale hit maakte en nu zijn er 125.000 ambassadeurs voor een regio, die alles in zich heeft om erover te zingen.

Op naar de 100ste print editie. Inmiddels wordt naast de 50.000 printexemplaren het Maas & Waal4all XL online platform op facebook en instagram ook drukbezocht. 
Dit platform maakt deel uit van het 4All Social Media Platform met ruim 80.000 bereik per maand.

Iedereen , erg bedankt voor zijn of haar medewerking nu en vooral ook weer straks.

Lees online

 

Contact met ons:

BM4all

Redactie

Sales

 

Volg ons ook op social media