algemeen3

  • Home
  • Nieuws
  • November 2021: Ondernemer van het jaar Beuningen 2021

      

Ondernemer van het Jaar Beuningen 2021

Op woensdag 17 november heeft Businessmedia4all in opdracht van de gemeente Beuningen de Ondernemer van het Jaar Beuningen georganiseerd.

Door de coronapandemie werd er op het laatste moment geschakeld van een grootste bijeenkomst naar een livestream van de bekendmaking vanuit Slot Doddendael te Ewijk.
Ivo Thijssen van Bierproeven.nu en Bierbewustzijn.nl mag de titel Ondernemer van het Jaar Beuningen 2021 naar huis nemen. De jury prees hem en  andere genomineerden Gina Hendriks van De Vier Jaargetijden en Guus van Haren-Leijten van Bijzonder Genieten als gedreven innovatieve ondernemers, die allen inspirerende ambassadeurs zijn voor het ondernemen in de gemeente Beuningen.

Ook werd de Talent Award 2021 uitgereikt. Martijn Cannavacciuolo van Personal Health Plan mocht deze in ontvangst nemen. Samen met de andere genomineerden Wendy van de Geer van Beau Vous en Debbie van Haren van Bijzonder zoet laten zij zien dat jong ondernemerschap staat in Beuningen voor enthousiasme, doorzettingsvermogen en goed op de klantbehoeften inspelen.
Angela Verkuijlen, cultuuronderneemster, presenteerde de avond, die met behulp van Studio Honig en Remco Janssen succesvol verliep.

De filmpjes van de genomineerden zijn via bijgaande you tube link terug te zien evenals een samenvatting van de livestream via www.ondernemervanhetjaarbeuningen.nl

 

Contact met ons:

BM4all

Redactie

Sales

 

Volg ons ook op social media