Over ons

BusinessMedia....4All is een multimediaal bedrijf.
De bedrijfsactiviteiten omvatten uitgeef- en communicatiediensten.
* Wij verzorgen online uitgaven, social media platforms, experience bijeenkomsten-events, ondernemersbladen, vakbladen, branchebladen, regionale human-interest-magazines en uitgeefdiensten op maat.
* Wij realiseren samen met bedrijven, instellingen en organisaties communicatie-uitingen, zoals bijv. events, relatiemagazines, e-mailnieuwsbrieven, online marketingdiensten en brochures, want communiceren met klanten en doelgroepen zit in onze genen. Door ons grote netwerk van tekstschrijvers, fotografen, ontwerpbureaus, webdesignstudio’s, mobiele- en onlinemarketingdienstverleners staan wij garant voor een professionele en effectieve communicatie met uw klant.

BusinessMedia....4All is een aparte business unit en maakt samen met grafimediabedrijf Print Rendement onderdeel uit van B&J Mediapartners.
De werknemers hebben jarenlange expertise opgebouwd in de uitgeverswereld. Zij hebben ervoor gekozen om actief midden in de markt te kunnen opereren met behoud van liefde voor het uitgeef- en communicatievak; informatie bieden op een kwalitatieve wijze met meerwaarde voor de klant.

BusinessMedia....4All werkt met gespecialiseerde online marketeers, vormgevers, tekstschrijvers, fotografen en dienstverleners om, met de klant, optimaal in de behoeften van de markt te voorzien.

Het team van BusinessMedia....4all bestaat uit Yvonne van der Bend (uitgever - hoofdredacteur - bladmanager - marketeer/online specialist en communicatiestrateeg), Henk van der Bend (bladmanager - ict - productie en drukwerkspecialist), Loet van Bergen, Chantal Fransen, Joep Peters en Willeke Guelen (redactie) en Esther Peters (vormgeving - fotografie).

Visie & Missie
BusinessMedia...4all heeft als Visie geformuleerd:
Informeren, Inspireren en Verbinden via communicatie, die ertoe bijdraagt dat mensen zich vrij voelen om te leven, ondernemen, werken en te ontspannen met elkaar.

Business Media....4All heeft als Missie geformuleerd:
BusinessMedia....4All levert kwalitatief hoogstaande en betrouwbare informatieproducten en diensten die individuele klanten helpen bij het uitoefenen en of invullen van hun bedrijf/functie of het realiseren van hun levensdoelen.

BusinessMedia....4All heeft de volgende Kernwaarden geformuleerd om klanten en medewerkers helder aan te geven hoe de missie optimaal kan worden gerealiseerd: klantgerichtheid, resultaatgerichtheid, samenwerken en integriteit.

over ons
 

Contact met ons:

BM4all

Redactie

Sales

 

Volg ons ook op social media