in2mw

  • Home
  • Magazines
  • IN2 Maas & Waal

IN2 Maas & Waal

Onafhankelijk ondernemersplatform voor inspirerend zakendoen

Download hier de Media Informatie IN2 Maas & Waal

IN2 Maas & Waal is een onafhankelijk magazine voor ondernemers, bedrijven, instellingen, stichtingen en overheden in de regio Maas en Waal. Het magazine informeert en inspireert op een heldere en toegankelijk wijze over ondernemen en zakendoen in de regio Maas & Waal. De linked in groep biedt onderlinge communicatie, discussie en kennismaking. De social media facebookpagina biedt ondernemers in de regio de kans zich zelf aan een breder publiek te presenteren en te informeren en de IN2 Maas & Waal Experience verbindt als een netwerk zonder schuttingen.

IN2 Maas & Waal bevordert en draagt bij aan zowel nieuwe innovatieve vormen van samenwerking op zakelijk gebied als de sociaal-,maatschappelijke - en economische ontwikkeling van de regio.

IN2 Maas & Waal belicht de ondernemer als manager, leider, opdrachtgever, klant en mens, maar biedt ook inzichten in politieke, sociale, culturele, markt- en economische ontwikkelingen in de regio. IN2 Maas & Waal belicht als vast onderdeel van de redactionele formule innovaties, productontwikkeling, samenwerking markt en wetenschap, specials zoals techniek- innovatie en arbeid/talent, smart logistics, zorg en ondernememen, ICT& Nieuwe Media bij bedrijven. In elke uitgave wordt aandacht besteed aan leiderschap, bedrijfsvoering, bestuurders & ondernemen en biedt een thema meer inzicht in een bepaalde branche/sector.

IN2 Maas & Waal is modern eigentijds vormgegeven, biedt informatie, advies, opinie, herkenning, inzicht en is toegankelijk en prettig leesbaar. Een Linkedin groep dient als bron voor onderwerpen, discussies (crowdsourcing) en onderling netwerken.

IN2 Maas & Waal biedt ondernemers, bedrijven, stichtingen, instellingen en overheden een doelgericht zakenpodium in de regio om zichzelf te profileren of actief contact te zoeken met klanten en/of partners. Partners van IN2 Maas & Waal wordt een kwalitatief zakenplatform geboden, dat zowel in print, online als in person bijdraagt tot zakendoen in de regio Maas & Waal.

IN2 Maas & Waal is het visitekaartje voor de bedrijvigheid en ondernemers in de regio.

Oplage: 10.000 exemplaren

Verspreiding:
De uitgave wordt gratis verspreid onder bedrijven in:

  • de gemeente Beuningen, Druten, West Maas en Waal en Wijchen
  • bedrijven boven de 3 werknemers in de gemeenten: Nijmegen, Tiel en Oss
  • bedrijven boven de 5 werknemers in de gemeenten Berg en Dal, Mook en Middelaar, Heumen, Grave, Cuijk, Oss, Uden, Veghel, Maasdriel, Zaltbommel, Buren, Geldermalsen, Culemborg, Neder-Betuwe, Over-Betuwe en Lingewaard.

Frequentie:
6 keer per jaar (maart, mei, juli, september, november en december/januari)

Redactievoering:
Onafhankelijk in samenwerking met een redactieadviesraad

Redactieadviesraad:
Leon de Jonge (Ondernemers Vereniging Druten- Ondernemend Maas & Waal), Hans Voshol (OV Gouden Ham), Bart van Kraaij (Business Club Maas & Waal), Piet Philipsen (Stichting Centrum Management Wijchen), Arjan Moerman (Parkmanager Bedrijvenvereniging Bijsterhuizen en Bedrijvenvereniging Wijchen Oost), Yvonne van der Bend (Harten4Groep Beuningen), Jolanda Spies (Dreumelse Ondernemers Vereniging),  Willem van Veenendaal (Verrassend Leeuwen), Erwin Kocken (Ondernemers Ontmoeten) en Barry Moors (OV Bergharen, Hernen, Leur, Batenburg).

U kunt lid of partner worden van IN2 Maas & Waal. Lees hier voor meer informatie >

IN2 Maas & Waal Experience

Vier keer per jaar organiseert IN2 Maas & Waal een Experience bijeenkomst waar u in gesprek kunt gaan met de geïnterviewden, de redacteuren en collega- ondernemers, die hun medewerking hebben verleend aan de totstandkoming van artikelen en redactionele bijdragen in de uitgave. Experience gaat verder waar het magazine ophoudt: verdieping, kennisuitwisseling, netwerken.
Klik hier voor meer informatie 

Social Media IN2 Maas & Waal

Het redactieteam van IN2 Maas & Waal wisselt graag met u van gedachten. Neem deel aan discussies of breng suggesties in voor artikelen of berichten. U kunt ons volgen en deelnemen op facebook IN2 Maas & Waal, twitter@IN2 Maas&Waal en wordt lid van linkedingroep IN2 Maas&Waal. en volg IN2 Maas & Waal op Linkedin.

Digitaal archief
Wilt u oude uitgaven inzien of nalezen, klik hier

 

 

 

Contact met ons:

BM4all

Redactie

Sales

 

Volg ons ook op social media